Συχνές ερωτήσεις

“Ερωτήσεις & Απαντήσεις”

Εάν δεν βρίσκετε την απάντηση στο ερώτημα σας τηλεφωνήστε ή στείλτε μήνυμα, θα χαρούμε να σας βοηθήσουμε.

Πόσο θα μου κοστίσει η παράδοση;

Αυτό είναι ανάλογα με τον προορισμό του. Επίσης, το μέγεθος του προϊόντος και του τύπου παράδοσης (πληρωμή ή αντικαταβολή) θα επηρεάσει την τιμή. Τα έξοδα παράδοσης αναφέρονται σαφώς στη σελίδα ολοκλήρωσης αγοράς κατά την αγορά.

Πόσος χρόνος χρειάζεται κανονικά για να φτάσει μια παραγγελία;

Συνήθως τα προϊόντα αποστέλλονται σε 3-4 ημέρες με Γενική ταχυδρομική.

Πώς αποστέλλονται τα προϊόντα;

Τα προϊόντα παραδίδονται απευθείας από εμάς στο κατώφλι σας.

Συνεργαζόμαστε με την Γενική ταχυδρομική που είναι μια από τις πιο  αξιόπιστες μεταφορικές εταιρείες.

Σε περίπτωση ανησυχιών, επικοινωνήστε μαζί μας.

XARTES.EU

To Xartes.eu είναι ένα ηλεκτρονικό κατάστημα πώλησης αφισών πόστερ και κορνιζών για διακόσμηση τοίχων. Τα θέματα που πουλάμε περιλαμβάνουν χάρτες Παγκόσμιους – Ελλάδας – Ευρώπης – Χάρτες Vintage – χάρτες για το παιδικό δωμάτιο και διακοσμητικούς. Όλοι οι χάρτες είναι υψηλής ανάλυσης και λεπτομέρειας.

Τί είδους κορνίζες πουλάτε;

Οι κορνίζες που διατίθενται από το e-shop είναι αλουμινίου ασημί κορνίζες με προστατευτική διαφάνεια pvc σε μέγεθος 100Χ70 & A0 (84*118)

Τι είναι οι μπάρες αλουμινίου;

Οι μπάρες αλουμινίου είναι κατασκευασμένες ειδικά για κρέμασμα πόστερ στον τοίχο. H αλουμινένια βέργα για ανάρτηση σε τοίχο ή οροφή έρχεται σε σετ των 2 βεργών πάνω και κάτω και χάρη στο σύστημα clip μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε αλλαγή πόστερ ξανά και ξανά.

Μπορώ να τυπώσω δική μου αφίσα;

Ναι βεβαίως. Στείλτε μας το αρχείο για εκτύπωση σε οποιοδήποτε μέγεθος από εδώ, ετοιμάζεται και αποστέλλεται σε 4-5 ημέρες.

Μπορούν να γίνουν οι χάρτες σε άλλο μέγεθος;

Ναι μπορούν. Όλοι οι χάρτες μπορούν να γίνουν μεγαλύτεροι ή μικρότεροι από τα προτεινόμενα μεγέθη. Τηλεφωνήστε στο 210 2831333, 690 8726007 ή στείλτε μήνυμα για προσφορά.

Σε τι υλικά μπορούν να τυπωθούν οι χάρτες;

Οι χάρτες μπορούν να τυπωθούν σε χαρτί πόστερ, σε αυτοκόλλητο βινύλιο, σε καμβά, σε μουσαμά, σε ταπετσαρία τοίχου, σε μαγνητικό πίνακα ή σε Foam Board που είναι κατάλληλο και για καρφίτσωμα.

Μπορώ να τοποθετήσω μόνος μου το αυτοκόλλητο ή την ταπετσαρία;

Διαβάστε την σελίδα με τις οδηγίες για τοποθέτηση αυτοκόλλητου η μπορείτε να βρείτε στο internet & στο youtube video σχετικά με την τοποθέτηση αυτοκόλλητου ή ταπετσαρίας. Αν θέλετε να καλύψετε ολόκληρο τοίχο το πιο ασφαλές είναι να το τοποθετήσει ειδικός ταπετσέρης.

Είναι οι χάρτες υψηλής ανάλυσης;

Όλοι οι χάρτες μας είναι υψηλής ανάλυσης.

Πως μπορώ να σημειώσω στον χάρτη τα μέρη που έχω πάει;

Με ειδικές χρωματιστές καρφίτσες που μπορείτε να βρείτε στα χαρτοπωλεία για τα Foam Board ή τον καμβά με τελάρο ή με μικρά χρωματιστά αυτοκόλλητα.

Επικοινωνία
Επωνυμία: Print Easy Μον. Ι.Κ.Ε.
Τηλ.: 210 2831333, 690 8726007
Διεύθυνση: Γρηγορίου Λαμπράκη 47
Περιοχή: Λυκόβρυση, Τ.Κ.: 14123

Αφήστε σχόλιο