Οδηγίες για τοποθέτηση αυτοκόλλητο τοίχου

Τοποθετήστε εύκολα μόνοι σας τα αυτοκόλλητα τοίχου.

Προετοιμασία τοίχου

Πρίν ξεκινήσετε μερικά πράγματα που πρέπει να ξέρετε.

Η επιφάνεια που θα κολληθεί το αυτοκόλλητο τοίχου πρέπει να είναι λεία και καθαρή. Βεβαιωθείτε ότι η επιφάνεια που θέλετε να χρησιμοποιήσετε είναι στεγνή και χωρίς σκόνη και λίπη.

Ένα ακόμη άτομο που θα βοηθούσε στην τοποθέτηση θα ήταν χρήσιμο για την σωστή εμφάνιση και τοποθέτηση του αυτοκόλλητου τοίχου.

Βήμα 1

Τοποθετήστε το αυτοκόλλητο πάνω στην επιφάνεια χωρίς να το ξεκολλήσετε και επισημάνετε τις γωνίες της οριοθετημένης περιοχής, χρησιμοποιώντας ένα μολύβι.

τοποθέτηση αυτοκόλλητου τοίχου

Βήμα 2

Προσεκτικά τραβήξτε περίπου. 10 εκατοστά από το χαρτί στήριξης αρχής γενομένης από την κορυφή του αυτοκόλλητου και διπλώστε προς τα κάτω το χαλαρό μέρος του χαρτιού στήριξης.

τοποθέτηση αυτοκόλλητο τοίχου

Βήμα 3

Προσαρμόστε το αυτοκόλλητο τοίχου χρησιμοποιώντας τα σημάδια απο μολύβι και προσεκτικά αφαιρέστε το χαρτί στήριξης βήμα προς βήμα, ενώ εξομαλύνετε το αυτοκόλλητο τοίχου με μια μαλακή πετσέτα.

αυτοκόλλητο τοίχου τοποθέτηση

Βήμα 4

Εαν εμφανιστούν φουσκάλες αέρα τρυπήστε με καρφίτσα το σημείο και πιέστε μαλακά για να φύγει ο αέρας. Εάν έχει διπλώσει αφαιρέστε και ξανατοποθετήστε αυτό το σημείο. Εξομαλύνετε τις γωνίες και τις άκρες του αυτοκόλλητου τοίχου.

πως βάζουμε αυτοκόλλητο τοίχου

Βήμα 5

Επαναλάβετε το τελευταίο βήμα μετά από 24 ώρες.

αυτοκόλλητο τοίχου εφαρμογή

Τα αυτοκόλλητα τοίχου είναι αφαιρούμενα και αφαιρούνται χωρίς να  καταστρέφουν τον τοίχο σας.