Αποστέλλουμε σε Ελλάδα & Κύπρο
Τρόποι Αποστολής

1. Τρόπος και κόστος αποστολής
Οι παραγγελίες εντός Ελλάδος και Κύπρο επιβαρύνονται με έξοδα αποστολής που αναφέρονται στην σελίδα αγοράς . Η εταιρεία ταχυμεταφορών που συνεργαζόμαστε είναι η ACS και η Γενική Ταχυδρομική, οι οποίες διαθέτουν το μεγαλύτερο δίκτυο διανομής στην Ελλάδα και την μεγαλύτερη αξιοπιστία. Στη σπάνια περίπτωση που η περιοχή που διαμένετε δεν εξυπηρετείται από το δίκτυο, το xartes.eu θα σας αποστείλει την παραγγελία σας με εναλλακτικό τρόπο χωρίς κάποια επιπλέον επιβάρυνση πέραν των προαναφερόμενων.

2. Πότε θα μου παραδώσετε;
Όλες οι παραγγελίες αποστέλλονται από την εταιρεία μας την επόμενη εργάσιμη ημέρα (Δευτέρα έως Παρασκευή), από την ημέρα που κάνατε την παραγγελία σας, οι μεγαλύτερες παραγγελίες χρειάζονται μέχρι 5 εργάσιμες ημέρες. Οι παραγγελίες σε μεγάλα αστικά κέντρα αποστέλλονται με την εταιρεία ταχυμεταφορών Γενική Ταχυδρομική και παραδίδονται σε 1-2 εργάσιμες ημέρες. Οι παραγγελίες στην υπόλοιπη Ελλάδα αποστέλλονται με την εταιρεία ταχυμεταφορών και παραδίδονται σε 2-3 εργάσιμες ημέρες. Η ώρα παράδοσης δεν είναι συγκεκριμένη και γίνεται μεταξύ 10:00 έως 19:00.

Αν επιθυμείτε συγκεκριμένη ώρα παράδοσης επιβαρύνεστε με το επιπλέον κόστος που καθορίζει το κούριερ. Σημειώνεται επίσης ότι οι παραδόσεις δεν πραγματοποιούνται εντός του Σαββατοκύριακου και αργιών. Αν επιθυμείτε παράδοση εντός Σαββατοκύριακου επιβαρύνεστε με το επιπλέον κόστος που καθορίζει η μεταφορική.

3. Παραγγελίες

Εάν, απροσδόκητα, έχει το εμπόρευμα εξωτερικές, ορατές ζημιές, τότε παρακαλείστε να δηλώσετε αμέσως τη ζημιά στον οδηγό που θα σας το παραδώσει και να ελέγξετε εάν υπάρχει πράγματι ζημιά, ή να αρνηθείτε την παραλαβή του πακέτου.
Παραλείποντας αυτή την έγγραφη διαπίστωση, ανακαλείται πάσα αξίωση αποζημίωσης έναντι του προμηθευτή.

Μπορείτε ανά πάσα στιγμή να δείτε το “Status” της παραγγελίας σας μπαίνοντας στο link «Ο ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ ΜΟΥ». Αν η παραγγελία σας έχει παραδοθεί στην ταχυμεταφορική Γενική Ταχυδρομική, έχετε την δυνατότητα να ενημερωθείτε για το πού βρίσκεται το δέμα σας, μέσω του αριθμού φορτωτικής, ο οποίος βρίσκεται αναρτημένος στη σελίδα «Ο ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ ΜΟΥ».